Svetli deo:
120 ml vode
120 gr secera
70 gr margarina
180 gr mlevenih oraha
180 mlevenog keksa
Tamni deo:
120 ml vode
100 gr secera
50 gr margarina
100 gr cokolade
170 gr mlevenih oraha
170 gr mlevenog keksa
Glazura
100 gr cokolade i 3 kasike ulja.
svaki deo posebno napraviti.U serpi otopiti secer ,vodu i margarin,dodati mlevene orahe i keks.Za tamni deo otopiti cokoladu i dodati u deo sa keksom i orasima..
Podeliti svaku smesu na dva dela.Svaki deo rastanjiti izmedju 2 folije,providne kuhinjske.Prvo ide s i tamni deo,pa svetli,pa opet tamni pa svetli i preko glazura.
Za glazuru otopiti cokoladu,dodati 3 kasike ulja i preliti preko bajadere.Malo protresite posluzavnik da vam se cokolada ravnomerno rasporedi.
Kad se stegne,seci ostrim nozem ili skalperom na stanglice.


Нема коментара:
Постави коментар